Chokolade-skildpaddecreme
8 chokoladeskildpadder
1/2 l fløde
Fløden og skildpadderne varmes i en gryde ved medium varme op til kogepunktet - der skal røres hele tiden. Når det koger skal det småkoge i et par minutter indtil massen bliver ensartet - stadigvæk mens der bliver rørt rundt.
Op i en skål, ind i køleskabet i minimum 8 timer. Derefter skal det piskes til en cremet konsistens og er klar til brug med det samme. Man skal passe på man ikke pisker for længe, da det derfor kan blive grynet.
1/2 l fløde
Fløden og skildpadderne varmes i en gryde ved medium varme op til kogepunktet - der skal røres hele tiden. Når det koger skal det småkoge i et par minutter indtil massen bliver ensartet - stadigvæk mens der bliver rørt rundt.
Op i en skål, ind i køleskabet i minimum 8 timer. Derefter skal det piskes til en cremet konsistens og er klar til brug med det samme. Man skal passe på man ikke pisker for længe, da det derfor kan blive grynet.
Kommentarer
Send en kommentar