Hvid chokoladecreme m. lime
Ingredienser:
300 g hvid chokolade
1/2 l fløde
Skal fra 1-2 lime
3 blade husblas
300 g hvid chokolade
1/2 l fløde
Skal fra 1-2 lime
3 blade husblas
Fremgangsmåde:
- Husblassen blødgøres i koldt vand i 5-10 minutter.
- Fløden opvarmes til kogepunktet, men må ikke koge.
- Chokoladen hakkes eller deles i mindre stykker og lægges i en skål sammen med revet limeskal. Smag dig frem til hvor meget limesmag du ønsker.
- Fløden hældes over og der røres/vendes forsigtigt rundt indtil alt chokolade er smeltet.
- Husblassen røres rundt i massen.
- Skålen tildækkes med film, filmen skal ned og røre cremen og op af kanterne på skålen.
- Cremen skal køles helt ned, enten natten over i køleskabet eller en tur i fryseren. Hold øje med den, så den ikke fryser helt - den skal kun nedkøles.
- Cremen piskes nu op meget forsigtigt indtil den har en cremet konsistens, hvis den får for meget, vil den blive grynet.
- Cremen er klar til brug med det samme.
Kommentarer
Send en kommentar