Bryllupskage med kalaliljer


Så blev det tid til denne bryllupskage i to lag med kalaliljer og et fint monogram.
Kagen består af lyse bunde med jordbærcreme og chokoladeskildpaddecreme -smurt op med IMBC. Opskriften på bundene var helt ny og synes den blev rigtig lækker svampet - mums!


Har for første gang prøvet at lege lidt med ståltråden - og blev rigtig godt tilfreds med effekten det gav. Blomsterne og bladene får mere liv på denne måde og det er absolut ikke sidste gang det skal prøves :-)


Monogrammet er tegnet op med flydende farve - også første gang jeg har prøvet dette (og absolut ikke sidste). Konsistensen var ligesom neglelak og det var lækkert at arbejde med.

Denne gang har jeg taget billeder undervejs i processen - tit synes jeg nemlig at diverse creme, bunde og smørcreme forsvinder i det endelige resultat. Derfor er der her lidt lækre billeder af, hvad der er under fondanten:


Dejlige danske jordbær - købt i en gårdbutik, de blev prøvesmagt og godkendt ;-)


 Jordbærene skåret ud og blandet med lidt sukker - så fik de lige lov til at stå et par timer, så det meste af vandet, kunne dryppe fra.


Den færdige jordbærcreme - som er fyldt i formen.


Den færdige chokolade-skildpaddecreme, som er fyldt i formen inden den sidste bund bliver lagt på.


Et close-up af den færdige kage, inden den bliver smurt op. Masser creme i - det kan vi li :-)


Og så er kagen smurt op med Italiensk buttercream - simpelt hen så lækkert at smøre op med, og super godt til at holde på formen. Især når det er en lidt svampet kage, som denne.




Kommentarer

Populære opslag