Mandelbunde
Ingredienser:
8 æg
350 g sukker
2 tsk vaniljesukker
60 g mel
200 g flydende margerine
260 g hvedemel
2 tsk bagepulver
Fremgangsmåde:
8 æg
350 g sukker
2 tsk vaniljesukker
60 g mel
200 g flydende margerine
260 g hvedemel
2 tsk bagepulver
Fremgangsmåde:
- Pisk æg og sukker hvidt og luftigt.
- Kom mandelmel i og rør rundt.
- Kom den flydende margerine i og rør rundt.
- Vend mel og bagepulver i dejen.
- Bag kagen i ovnen ved 180 g til den er færdig. Dvs. når dejen ikke hænger ved når der stikkes i kagen.
Vær obs på at en lys kage som denne godt kan blive brændt på toppen, inden den er færdig. Hvis den begynder at blive for mørk, så læg noget sølvpapir oven på, så bliver toppen ikke brændt :-)
Kommentarer
Send en kommentar